In 8 stappen naar je droomleven (4 maanden traject)

Ben jij ook altijd klein gehouden door je omgeving?
Werd jou ook altijd verteld dat je bescheiden moest zijn? Dat je niet mocht opscheppen of vertellen dat je iets geweldig goed had gedaan?

Kreeg jij ook steeds te horen dat je maar gewoon moest doen, dan deed je al gek genoeg?
Voelde jij je daardoor ook zo vaak gekwetst? Klein en onbeduidend?
Ben je op den duur maar gaan zeggen wat er van je verwacht werd?
Ben je gaan pleasen en gaan geloven dat iedereen om je heen beter is dan jij?

Helaas gebeurt dit bij heel veel mensen in hun jeugd. Tot 7 jaar zit ieder kind in de hypnose van zijn opvoeders. Je gelooft alles vol overtuiging.
In Nederland is het normaal om bescheiden te zijn, niet op te vallen en al helemaal niet op te scheppen. We leren vanaf heel jong om ons aan te passen en om ons weg te cijferen.

Maar waarom mag je eigenlijk niet opvallen of ergens heel goed in zijn en dat ook gewoon vertellen en er trots op zijn?
Wij zijn kuddedieren, dat is onze veiligheid vanuit de oertijd.
Als je in de kudde blijft dan beschermt de kudde jou.
Als je opschept of anders doet dan de rest dan word je verstoten en moet je het op eigen kracht doen.

Dat is de reden dat de meeste mensen het liefste gemiddeld blijven en niet boven de rest uit durven te groeien, ze blijven in hun comfort zone en groeien niet door, dat is immers gevaarlijk.
Helaas blijf je daardoor de rest van je leven gemiddeld en levert het je ook nog een buikpijn gevoel op. Er is iets aan het rommelen van binnen, je bent niet meer blij met de situatie waar je in zit maar je durft je er niet aan te onttrekken.

Hierdoor krijg je klachten, dat kan van alles zijn: buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, nekpijn. Of je zit gewoon niet lekker in je vel en hebt een kort lontje. Heel irritant allemaal.

Maar alleen jij kan er iets aan veranderen! Jij alleen kan ervoor zorgen dat je weer goed in je vel komt te zitten.
Daar mag je natuurlijk best hulp bij vragen, zodat de tweestrijd opgeheven kan worden.
Al je belemmerende overtuigingen zullen verdwijnen.
Jij weer volledig vertrouwt op je eigen gevoel.
Je weer geweldig goed in je vel zit en je weer kan genieten van het leven.
Dat is namelijk waar het leven voor is bedoeld, spelen in deze heerlijke wereld die het leven is.
Op je eigen wijze. Jij bent belangrijk en jij kan de touwtjes zelf weer volledig in handen krijgen zodat jij het leven leeft zoals je dat altijd voor ogen hebt gehad.

Eindelijk is je droomleven binnen handbereik en is je leven precies zoals je wil. Geweldig en geniet jij er met volle teugen van.

In 4 maanden tijd kan dat voor jou al gerealiseerd zijn. In 8 stappen naar je droomleven is een super waardevolle training waarin je leert hoe je jouw uitkomsten kan manifesteren.
Je krijgt iedere twee weken een live sessie, de ene keer zal er een NEI sessie worden gedaan en de andere keer een hypnose sessie. Na iedere sessie krijg je per mail vragen opgestuurd zodat je nog meer inzichten krijgt in wat je deed en hoe je dat kan veranderen zodat je droomleven versneld op je pad komt.

Ook is er een mogelijkheid om voor de VIP versie te gaan. Dan mag je gedurende die 4 maanden altijd extra vragen stellen per mail of app. Bovenop krijg je naast alle sessies nog 1 live dag met personal coaching erbij op een afgesproken locatie.