Mindset coaching

Je mindset veranderen in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke coach die hulp bied bij het mindset veranderen in Apeldoorn? Dan ben je bij mijn praktijk Wegcijferen.nl aan het juiste adres! Ik, Marit de Kruyf, help mensen al jaren succesvol met het verbeteren van hun mindset. Wil jij jezelf weer op de eerste plek zetten en bewust leven? Wacht dan niet langer en schakel mijn hulp in! Ik weet uit ervaring dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Plaats jezelf op de eerste plek

Als je anderen om je heen altijd op de eerste plaats zet betekent het vaak dat je zorgzaam en behulpzaam bent. Maar ben je ook zorgzaam en behulpzaam voor jezelf? Of ben jij goed in jezelf opzij zetten? Jezelf buiten beschouwing laten en niet voor jezelf zorgen is iets wat gemakkelijk gebeurt en het is lastig om hier zelf uit te komen. Vaak zijn het patronen die door de jaren heen zijn ontstaan en hardnekkig zijn geworden. Ik bied hulp bij het doorbreken van deze patronen aan de hand van hypnotherapie en NEI-coaching. Ben jij hierin geïnteresseerd en wil jij weer in balans met jezelf komen? Maak dan een afspraak met mij!

Bewust leven

Je mindset veranderen brengt balans en positiviteit. Balans is een van de belangrijkste aspecten van het leven. Zo is balans in het zorgen voor jezelf en in het zorgen voor anderen heel erg belangrijk. Goed voor jezelf zorgen en naar je gevoel luisteren is niet egoïstisch, maar juist heel erg nodig! Als je goed voor jezelf zorgt en van jezelf houdt, kun je namelijk ook goed voor anderen zorgen. En dit betekend dat je bewust kiest voor jezelf en je eigen gevoel en behoefte en dat resulteert weer in een bewust leven.

Hoe kan ik je helpen bewuster te leven?

Als mindset coach help ik je bewuster leven, door ervoor te zorgen dat jij weer goed in je vel zit en je weer uitgerust voelt. Dit doe ik aan de hand van een combinatie van hypnotherapie en Neuro Emotionele Integratie (NEI). Door deze technieken in te zetten word je onderbewuste en je bewuste veranderd naar het positieve. Bij hypnotherapie maak ik gebruik van hypnose om veranderingen teweeg te brengen. NEI coaching combineert toegepaste psychologie, neurowetenschappen acupressuur en bio-kinesiologie met elkaar. Bij NEI coaching worden lichamelijke klachten veroorzaakt door niet verwerkte emoties aan de hand van spiertesten opgespoord en aangepakt. Beide technieken hebben dus een versterkend effect op elkaar en zullen jou helpen bewuster in het leven te staan.

Neem contact met mij op

Wil jij lekker in je vel zitten en bewuster in het leven staan? Wil je graag meer informatie over mijn werkwijze als mindset coach ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@hypnoseoplossingen.nl of bel naar 06–37175595. Mijn coachingspraktijk is gelegen aan de Socratesstraat 168 in Apeldoorn en richt zich op de omgeving Gelderland en Overijssel.