Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten zijn heel vervelend.
Eigenlijk weet iedereen wel dat het lichaam een wonderlijk en geweldig apparaat is. De meeste mensen nemen dat echter gewoon voor lief.

Als je valt en je hebt je knie bezeerd tot bloedens aan toe, dan geneest dat altijd weer keurig. Als je er een volgende keer weer op valt geneest het gewoon opnieuw. Zo gaat het alsmaar door.

Soms ben je zo vaak achter elkaar gevallen dat er littekenweefsel ontstaat, maar meestal zie je later niet eens meer waar de wond heeft gezeten. Wonderlijk eigenlijk toch?

Dit gaat allemaal automatisch, dit proces gebeurt gewoon zonder dat je er iets voor hoeft te doen, dat heet het genezingsproces.

Je lichaam is zelfs nog wonderlijker.

Je lichaam heeft een nog veel grotere genezingskracht dan de meeste mensen weten.
Het probleem daarbij is echter dat je onderbewustzijn soms niet weet dat er een probleem is met je lichaam die verholpen moet worden.

Je onderbewustzijn moet daarop gewezen worden. Een natuurgeneeskundige hypnotherapeut kan dat.
Stel dat je een auto-ongeluk hebt gehad. Hierbij word je vaak behoorlijk door elkaar geschud.
Vaak houden mensen hier nekklachten aan over. Ook wel bekend als een whiplash. Hier kunnen heel veel klachten door ontstaan zoals concentratieproblemen of migraine, veel mensen kunnen na een whiplash slecht functioneren en moeten vervolgens geheel of gedeeltelijk in de ziektewet. Hypnose zal hen uitkomst bieden.

Zodra het onderbewustzijn erop geattendeerd wordt dat er een klacht speelt in het lichaam dan zal het onderbewustzijn het lichaam aansturen om te gaan werken aan het genezingsproces.

Dit klinkt zeer wonderlijk! Maar het werkt gewoon echt!  

Dus heb je een klacht waarvan je denkt dat het nooit meer over zal gaan omdat je het al zolang hebt, maak dan gewoon een afspraak! Je leven zal veranderen! Je klacht zal gewoonweg verdwijnen! In drie sessies heb je je fijne oude leven weer terug!

Je hoeft niet te geloven in hypnose! Je moet je er alleen maar voor open stellen!

Een allergie is ook zo iets bijzonders, ineens kan je ergens niet meer tegen, je lichaam reageert op een stof wat eerder nooit gebeurde. Dat is toch gek? Gelukkig is dat ook heel goed te verhelpen, meestal zelfs in 1 sessie. Je hoeft er zelfs niet voor in hypnose.

Afspraak maken