Dé hypnotherapeut in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke hypnotherapeut in Apeldoorn? Dan ben je bij mijn praktijk hypnotherapie Hypnoseoplossingen.nl aan het juiste adres! Ik, Marit de Kruyf, help mensen al jaren succesvol met het behandelen van trauma’s en onverwerkte emoties aan de hand van hypnose. Wil jij onderliggende problemen aanpakken en je focus verleggen naar het positieve? Wacht dan niet langer en schakel mijn hulp in! Want ik weet uit ervaring dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Is hypnotherapie geschikt voor jou?

Hypnotherapie is geschikt voor alle mensen die problemen waar ze tegenaan lopen willen aanpakken. Hierbij kun je denken aan trauma’s en/of onverwerkte emoties die al jaren aan het oppervlak drijven of die je ver hebt weggestopt. Onbewust hebben deze trauma’s en onverwerkte emoties uit het verleden effect op je gedrag in het heden. Er zijn patronen ontstaan die wij samen kunnen doorbreken door middel van hypnotherapie. Ben jij hierin geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak met mij.

Trauma’s en onverwerkte emoties

Je kunt bij mij als hypnotherapeut terecht voor het aanpakken van onder andere de volgende problemen:

  • Pestslachtoffer
  • Scheiding
  • Burn-out
  • Slaap problemen
  • Energietekort
  • En andere diverse klachten

Staat je probleem en/of trauma er niet tussen? Geen zorgen! Neem gewoon contact met mij op en dan kijken we samen of ik je erbij kan helpen.

Welke sessies kun je volgen?

Ik bied de volgende twee opties aan voor het volgen van hypnotherapie:

Een losse sessie

De losse sessie duurt één uur en start met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je huidige persoonlijke situatie, je vroegere leefsituatie, je eventuele gezinssituatie en of je medicijnen gebruikt. Aan de hand van deze informatie kan ik een goed beeld vormen van waar jij tegen aanloopt en hoe we dit kunnen aanpakken. Er zijn namelijk diverse hypnosetechnieken en we kiezen er een uit waar jij je comfortabel bij voelt en die ik als hypnotherapeut geschikt acht voor jouw situatie. Ik leg van tevoren uit wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Zo kun jij vol vertrouwen je problemen aanpakken.

Een virtuele maagband

Een hypnotherapie virtuele maagband kun je volgen als je wil afvallen. Overweeg je een echte maagband, maar heb je geen zin in een zware operatie? Of kom je niet in aanmerking voor het plaatsen van een echte maagband? Dan kan een virtuele maagband een optie voor jou zijn. Door middel van hypnotherapie denkt je onderbewuste dat er een echte maagband is geplaats. Je lichaam zal hier dan ook op reageren. Wil jij afvallen? Volg dan een virtuele maagband traject bij mij!

Een virtuele maagband cursus duurt anderhalf uur per sessie en is een traject van vier sessies. In totaliteit duurt het virtuele maagband traject zes uur. We beginnen met een kennismakingsgesprek en hierin komt hetzelfde aan bod als tijdens een losse sessie met een hypnose.

Neem contact met mij op

Wil jij een losse sessie hypnotherapie of een virtuele maagband traject volgen in Apeldoorn? Of wil je graag meer informatie over mijn werkwijze als hypnotherapeut ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@hypnoseoplossingen.nl of bel naar 06–37175595. Mijn praktijk is gelegen aan de Socratesstraat 168, in Apeldoorn en richt zich op de omgeving Gelderland en Overijssel.