Hoe verloopt een NEI sessie?

Tijdens een NEI sessie gaan we op zoek naar de blokkade die ervoor heeft gezorgd dat jou probleem is ontstaan.
Ik maak contact met je onderbewustzijn, veel mensen herkennen dit als hun gevoel of hun intuïtie, oftewel je innerlijke gids. Ik vraag toestemming om te testen.
Tijdens de sessie zie je de gehele tijd wat ik doe, ik vertel wat ik tegen kom en vraag je af en toe of je het herkent.
Als je het niet herkent is dat helemaal niet erg. Als je het wel herkent is dat prima omdat daardoor het oplossen van het probleem vanaf dan al start. Alle emoties die op je rechterhersenhelft geparkeerd zijn zullen daardoor ( door het begrip ) geïntegreerd worden met je linkerhersenhelft. Hoe ouder je wordt hoe meer dingen je kan bevatten.

Tijdens de NEI sessie werk ik met de biotensor, hiermee kan ik communiceren met je onderbewustzijn. die weet precies waar de problemen door zijn ontstaan.
De sessie gaat altijd uit van prioriteit, datgene wat voor jouw gezondheid het meest belangrijke is.

NEI kan ook via een foto.

Degene van de foto moet wel toestemming geven om getest te worden. (Als het je eigen kind betreft mag het tot ongeveer 12 jaar zonder toestemming, je doet het uit zorg)
Het is dus mogelijk om getest te worden zonder dat je live aanwezig bent.
Als je vanaf afstand geholpen wil worden, stuur dan een foto per mail waar alleen de persoon op staat die van zijn of haar probleem af wil. Schrijf er even bij hoe degene op de foto heet en wat de geboortedatum is van die persoon.

Als het niet om jezelf gaat zorg dan dat je toestemming hebt van de persoon in kwestie.
Voor een afstand sessie neem ik ook een uur. Het testen gaat pas door als de betaling via de toegestuurde link is gedaan. Dit kan met ideal.

Per foto zijn ook totaal pakketten mogelijk, hieronder vallen: AD(H)D, Dyslexie, examenvrees en verwerken van scheiding.

Wat kan getest en verholpen worden met NEI?
Allergie
huilbaby’s
belemmerende overtuigingen
zwanger worden
ongeboren kind
verwerking scheiding of ander trauma
dyslexie
AD(H)D
examenvrees