NEI coach in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een ervaren NEI coach in Apeldoorn? Dan ben je bij mijn praktijk Hypnoseoplossingen.nl aan het juiste adres! Ik, Marit de Kruyf, help mensen al jaren succesvol met het behandelen van fysieke klachten aan de hand van Neuro Emotionele Integratie (NEI). Wil jij je basisbehoeftes terugvinden en van fysieke pijn afkomen? Wacht dan niet langer en schakel mijn hulp als NEI therapeut in!
Ik weet uit ervaring dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Wat is Neuro Emotionele Integratie?

Neuro Emotionele Integratie combineert toegepaste psychologie, neurowetenschappen acupressuur en bio-kinesiologie met elkaar. Bewust denk je soms dat het goed met je gaat, maar onbewust is dat niet altijd het geval. Je onderbewuste weet wel degelijk wat er mis is. Heb jij belemmerende overtuigingen en/of emoties niet verwerkt? Dan is de kans groot dat deze emoties op een orgaan in je lichaam gaan werken. Emotionele klachten kunnen zich namelijk fysiek manifesteren. Soms worden deze klachten van generatie op generatie doorgegeven, omdat ze in je DNA zitten. Bij NEI coaching worden deze delen aan de hand van spiertesten opgespoord en pakken we ze aan. Zo zullen fysieke klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen en vind jij je basisbehoeftes terug!

Voor wie is NEI coaching geschikt?

Neuro Emotionele Integratie is voor iedere leeftijd geschikt en toepasbaar als behandeling tegen veel lichamelijke en geestelijke klachten:

  • Overgewicht
  • Eczeem
  • Oververmoeidheid
  • Stress
  • Onzekerheid
  • Roken
  • en meer…

Vind je basisbehoeftes terug

Wie ben je echt? Dit is voor veel mensen een lastige vraag om te beantwoorden. Als NEI coach zorg ik ervoor dat jij weer in balans met jezelf komt en weet wat je basisbehoeftes zijn. Balans is een van de belangrijkste aspecten van het leven. Zo is balans in het zorgen voor jezelf en in het zorgen voor anderen heel erg belangrijk. Goed voor jezelf zorgen en naar je gevoel luisteren is niet egoïstisch, maar juist heel erg nodig! Als je goed voor jezelf zorgt en van jezelf houdt, kun je namelijk ook goed voor anderen zorgen.

Neem contact met mij op

Loop jij al jaren tegen lichamelijke klachten aan waar geen oorzaak voor gevonden is? Of wil je graag meer informatie over Neuro Emotionele Integratie van mij als NEI coach ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@hypnoseoplossingen.nl of bel naar 06–37175595 voor een afspraak of het stellen van je vraag. Mijn coachingspraktijk is gelegen aan de Socratesstraat 168 in Apeldoorn en richt zich op de omgeving Gelderland en Overijssel.