Recensies

Recensies, lees hier de ervaringen van onze klanten over Hypnose Oplossingen.

John

Al jaren last van hoofdpijn en na één behandeling door Marit heb ik nu al meer dan 2 maanden nagenoeg geen hoofdpijn meer gehad. Paracetamol heb ik niet meer nodig.


Hallo. Ik ben Mariska en ik heb een veelbewogen leven meegemaakt.
Al vanaf de leeftijd van 3 mnd heb ik last van niet te verklaren wegrakingen.
Vooral de laatste jaren beheerste dat mijn leven omdat ik van de artsen niet meer zonder begeleiding de straat op mocht.
Op facebook kwam ik een bericht van Marit tegen en besloot contact op te nemen.
Marit gaf eerlijk aan dat ze wel verwachtte dat ze me kon helpen maar dat ze geen garanties kon geven.

Ik vond het heel prettig dat de sessie vanaf een afstand kon, gewoon vanaf een foto.

Het was voor mij namelijk onmogelijk om naar de praktijk te komen. Na de sessie kreeg ik alle info die Marit was tegengekomen, heel bijzonder.

Na de eerste sessie had ik toch nog bijna een wegraking, hier schrok ik wel van.

Toen ik vertelde dat ik nog een wegraking kreeg maar deze voelde aankomen legde Marit uit dat ik deze wegraking juist heb gekregen zodat mijn onderbewuste daarmee wilde ‘vertellen’ dat ik vanaf nu niet meer bang hoefde te zijn voor de wegrakingen omdat ik ze nu (als ze nog zouden komen) zal voelen aankomen. Wauw, dat was wel een super bericht!

Ik ben dus super blij dat ik contact heb opgenomen, ik heb mijn leven terug! En dat met maar 3 sessies! Ik voel me volledig gereset!

Eef

Na jarenlang problemen met wisselende bloeddruk en ondanks medicijnen ben ik bij Marit terecht gekomen en behandeld. Na de behandeling leek er de eerste weken nog niet veel verbetering plaats te vinden maar daarna bleef mijn bloeddruk mooi stabiel. Zeker een aanrader dus.
Nu ben ik ondertussen een aantal maanden verder en hij blijft nog steeds mooi stabiel.


Sandra

De laatste maanden zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er kwam niets uit mijn handen, ik kon me nergens toe zetten. Ik was totaal gestrest en zat tegen een burn-out aan.
Ik heb nu 2 behandelingen achter de rug en ik voel me nu al weer veel beter.

Marieke

Ik heb jaren last van overgewicht, maar kon t vroeger onder controle houden.

Ook met sporten. Toen ik kinderen kreeg veranderde alles. Ik was weer aangekomen maar wat ik ook probeerde ik kreeg er hooguit een paar kilo af, maar dat kwam ik ook weer aan. Zelfs zo erg dat het me eindelijk was gelukt om 10 kilo aan te af te vallen, maar kwam in een jaar gewoon 15 kg aan. Ik bleef maar omhoog jojo en. Realiseerde me, dat mijn lichaam en geest gewoon niet in balans waren en ik duidelijk met n standje overleven bezig was. Wat ik at was t probleem ook echt niet. Ik weet hoe t werkt met eten.

Ik zat wel aan een echte maagband te denken, maar had echt geen zin in een operatie. Ik kwam via google terecht bij Marit, na de eerste behandeling viel ik al bijna 5 kg af, de behandelingen erna minder hoor. Maar ben nu 17.5 kg afgevallen en ben aardig dicht bij mijn eindpunt. Heb nu een gewicht bereikt wat ik echt heel lang niet gezien heb. Maar ook geestelijk gaat alles beter, alles is meer in balans. Bedankt Marit!!!!


Maleka

Ik heb meer als een jaar met burn out klachten gezeten, ik heb tal van therapieën gevolgd, fysio en nog veel meer dingen ondernomen om maar van mijn klachten af te komen.
Ik was zo machteloos en bleef maar zoeken naar een oplossing. Op een dag was ik op het internet aan het surfen en kwam bij Marit de Kruyf der website. Vreemd genoeg trok deze website mij, nooit van te voren bij stil gestaan of nagedacht.
Hypnose nee ik dacht hier zeker nooit aan, omdat ik het maar allemaal eng vond wat ik zag op tv, echter werd mijn aandacht getrokken door de klachten die benoemd werden op de site en dacht, dit is wat ik heb. Ik heb deze klachten ook. Ik besloot meteen Marit te bellen en informatie in te winnen over hoe dit alles werkte. Ik kreeg een hele aardige lieve vrouw aan de lijn die mij totaal gerust stelde en mij garandeerde dat ik van mijn klachten af zou komen. Ik besloot meteen maar een afspraak te maken, al was ik uiteraard nog huiverig en best zenuwachtig. Maar ik dacht, ik ben nu zo machteloos, baat het niet dan schaad het zeker niet. Echter ben ik ook tig keer bij de dokter geweest die gaf steeds maar aan dat ik last had van paniekaanvallen en angstaanvallen, maar kon niet plaatsen wat er met mij was, tig keer in het ziekenhuis geweest en maar onderzoeken, omdat ik me er niet bij neer kon leggen. De dag was aangebroken, ik ging naar de hypnose, toch wel nieuwsgierig en toch een beetje angstig. Maar daar was ik dan, ik werd vriendelijk ontvangen en voelde mij al gauw op mijn gemak echter nog met de gedachten oh-oh wat zijn mij gebeuren. Ik gaf aan wat er met me aan de hand was. De sessie begon en al gauw merkte ik dat er iets veranderde aan mezelf, hoe gek dit ook klinkt. Daarna mocht ik liggen op de bank en hier werd verder op de hypnose in gegaan. Ik dacht nog hmm oke, maar gek genoeg werkte het echt. Ik begon zelfs te huilen en dacht nog, waarom huil ik nou in hemelsnaam. Dit kwam blijkbaar omdat ik toch met onverwerkte dingen zat. Na ongeveer een uur was de hypnose afgelopen. De hele tijd ben ik er echt bij geweest, absoluut niet te vergelijken wat je ziet op tv. Ik ben naar huis gegaan gek genoeg voelde ik mij licht en had geen spanning meer. Ik begreep het niet, maar liet het maar over me heen komen. In de dagen die volgde voelde ik me zo rustig dat ik me zelf betrapte dat ik mezelf af vroeg, hoe kan dit ? ik deed dingen die ik ervoor zeker niet kon. Het is ongelofelijk maar waar. Marit belde mij een week later op. Dat stelde ik erg op prijs. Het gaat echt goed met me. Ik ben haar zo dankbaar voor haar werk. Sinds ik bij haar ben geweest gaat het echt alleen maar beter met me. Ik kan het zelf nog maar nauwelijks bevatten, maar heb nu wel tegen mezelf gezegd, laat het los. Dat heeft Marit me ook geadviseerd, niet meer denken maar lekker genieten van het gevoel dat ik me goed voel, en dat doe ik nu ook maar. Ik weet van mezelf, mocht ik ook toch iets mankeren is het eerste wat ik doe terug keren naar Marit, ook al geeft Marit aan dat je maar 1 keer een hypnose nodig hebt om jezelf helemaal goed te voelen. Ik kan het zeker iedereen aanraden. Al klinkt het eng, wat het zeker niet is !


Bea

Laatst mijn allereerste hypnose gehad voor straatvrees. Ik keek er erg naar uit, maar had ook mijn twijfels. Na een aantal vragen van mijn kant, ben ik gerust gesteld over hoe het zou gaan. Na de 1ste sessie voelde ik me heel ontspannen en rustig en zijn mijn angsten een heel stuk minder geworden. Ik kan het zeer zeker aanraden en ga hier ook zeker mee door.

Mar

Wow! Wat ben ik blij dat ik bij jou ben geweest Marit!
Ik heb de virtuele maagband nu ongeveer een maand, ik kan me prima aan de 3 kleine maaltijden per dag houden. Ik zit echt heel snel vol, dat voel ik heel goed.
Ik ben al 5 kilo afgevallen! Jippie!

Janny

Wat fijn dat ik de virtuele maagband heb, na een paar weken ben ik al 2 kg kwijt terwijl me dat steeds niet lukte om onder dat magische getal te komen. Wat nog veel mooier is….de diabetes verpleegkundige vertelde dat mijn bloedsuiker nu goed is, geweldig gewoon! Terwijl ik normaal mee mag eten, al zijn het kleinere porties. Ik heb totaal geen hongergevoel en ik ben niet de gehele dag met eten bezig, dat was ik tijdens andere lijnpogingen altijd wel. Klasse!

Ellen

Ik kwam bij jou omdat ik met een nieuwe opleiding wilde gaan starten. Helaas heb ik last van dyslexie. Vooral het begrijpend lezen en mijn tempo zijn het probleem.
Je stelde voor om het met NEI te doen, volgens het dyslexie protocol. De eerste sessie was ik bij je in de praktijk. Alles wat je tegenkwam was heel herkenbaar. Er zaten schijnbaar nogal wat emoties op leren en lezen. De sessie erna heb je me getest vanaf een foto, ik kreeg de uitslagen van jou per mail. Dit was ook weer heel herkenbaar. Nu heb ik vorige week een boek in 2 dagen uitgelezen. Ik kon het bijna niet geloven en alles wat ik had gelezen heb ik gewoon onthouden, ongelooflijk! Vroeger kostte me dat zeker twee weken en kon ik me slecht concentreren en was ik geregeld kwijt wat ik had gelezen. Als ik zelf het verschil niet had ondervonden had ik het niet kunnen geloven! Heel erg bedankt, ik weet zeker dat de opleiding prima gaat verlopen.

Karin

Marit allereerst nog hartelijk dank voor de behandelingen. Wat ben ik blij dat ik bij jou ben gekomen. Jij bent een prettige persoonlijkheid waarbij ik mij snel op mijn gemak voelde. Met name de NEI sessies hebben mij heel veel inzicht gegeven waardoor een aantal essentiële vragen bevestigd zijn. Zowel de NEI als de hypnose sessies hebben mij geholpen weer dichter bij mezelf te komen, mijn zelfvertrouwen te vergroten en weer wat lekkerder in mijn velletje te zitten.
Nooit gedacht dat er “onbewust” nog zoveel onverwerkte emoties en blokkades aanwezig waren. De tranen hebben tijdens de sessies rijkelijk gevloeid waardoor energie weer is gaan stromen. Mijn energielevel is nog niet helemaal op pijl, maar dat gaat zeker goed komen!

Anita

Marit wat was onze ontmoeting leuk en bijzonder. De virtuele maagband is in November door jou gezet. Dit was een hele vreemde gewaarwording. Opeens niet meer de behoefte te hebben aan eten dan 3 kleine maaltijden per dag. Ik drink nu veel water. (Vroeger niet) en heb meer energie. De sessies waren erg prettig. Ik kan nu zeggen dat ik 15 kg kwijt ben en al veel complimenten heb gekregen. Er wordt regelmatig gevraagd hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en raad jou dan ook graag aan
Anita.

Jolanda

Marit half maart ben ik voor de virtuele maagband bij jou geweest. Het was een bijzondere maar prettige ervaring. Ook de NEI sessie was erg waardevol. Eind juli was ik 13 kilo lichter. En nu in november ben ik nog steeds heel stabiel qua gewicht. Het voelt heerlijk om 12 cm in omvang te missen!
Het was mijn eerste ervaring met hypnose. En het is zeker niet eng. Je weet precies wat er gebeurt. Het is eigenlijk heel ontspannen.
Marit ik hoop dat je nog heel veel mensen kan helpen.
Jolanda

na maanden van tobben en niet met me zelf kunnen omgaan kwam ik waar ik wezen moet, bij Marit. Stress, slapenloze nachten, emotioneel dich geslagen,en onrustig. Door toedoen van andere werd ik in een hoek gezet.Marit heeft me op het goede spoor terug gezet, ik ben weer wie ik was en kan heeel goed omgaan met andere die me in een hoek drukken. Ik ben de baas geworden over mijn onderbewustzijn en mijn emotie….thnx Marit.

Lieve Marit,

Ik denk dat ik je zo wel mag noemen. Mijn ervaringen met jou en jouw behandelwijze zijn heel goed. Ik voelde mij in jouw praktijk op mijn gemak. Vanaf de eerste keer heeft de behandeling mij heel goed gedaan.
Ik ging lachend de deur uit en was een stuk van mijn boosheid kwijt.Wat ook een positieve ervaring voor mij is “dat ik er mag zijn”. Dat gevoel heb ik heel lang niet gekend en dat voelt heel goed.
Na een paar behandelingen hebben wij afscheid van elkaar genomen. Jij gaf aan dat het niet meer nodig was en daar was ik het mee eens. Ik weet je te vinden als het in de toekomst toch nodig zal zijn voor mij.
Heel hartelijk dank voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik ben een blij mens.

Liefs Meta

Else

De reden voor mij om NEI therapie te volgen was dat ik niet lekker in mijn vel zat.
Ik voelde me schuldig over momenten in het verleden en merkte ook vaak dat ratio en emotie niet met elkaar in evenwicht waren.

De NEI therapie en de innerlijke kind healing hebben dat schuld gevoel weggenomen.
Ik kan nu beter omgaan met het verlies van onze zoon, hem loslaten en toch steeds nog van hem houden en hem ervaren in mijn leven.
Door ook meer in het nu te leven, bewust te zijn van het moment., kan ik ook beter los komen van het verleden en anders naar de toekomst  kijken.

Ik weet dat ik teveel zorg en verantwoordelijkheid op me neem en ook dat wil ik meer los laten. Door de therapie ben ik me daar beter van bewust geworden.

Negatieve energie is vervangen door positieve energie en daardoor voelt het lichter.
Deze therapie heeft mij geholpen om mijn probleem te zien, te ontrafelen.
De uitleg van Marit hoe probleem gevoelens zijn ontstaan en dat ik als mens mag zijn zoals ben , hebben mij geholpen om vertrouwen in mijzelf terug te krijgen.
En daardoor kan ik weer een gelukkiger mens worden!

Dankjewel Marit!

Toen ik had gehoord over een virtuele maagband kwam ik als bij toeval in contact met Marit de Kruyf.
Ik vond het eerst heel spannend om onder hypnose te gaan maar dit is mij 100% mee gevallen.

Nadat ik bijna mijn hele leven al aan het diëten ben voelde dit gelijk anders. Er was direct resultaat en het is heel goed te doen, je kunt gewoon met het gezin mee blijven eten maar dan kleinere porties.
Na 12 weken is mijn trotse resultaat dat ik 12 kilo ben afgevallen! Ik ben hier DIK tevreden mee!

 

Marit bedankt voor je prettige begeleiding.

 

Eva

In februari heb ik NEI behandeling op afstand mogen ontvangen van Marit. Ik had geen specifieke vraag aan haar, maar ik had haar wel laten weten dat ik mij nog steeds door iets tegengehouden voelde om mijn bedrijf neer te kunnen zetten. 

Tijdens de sessie is ze op zoek gegaan naar wat mij dus tegenhield. Ze kwam daar een aantal blokkades tegen die ze vervolgens behandeld heeft door de negatieve energie die zij tegenkwam te verwijderen en daar positieve energie voor in de plaats toe te voegen. 

Aangezien ik moeite heb om te ervaren wat een energetische behandeling met mij doet, duurde het dus een tijdje voordat ik haar het resultaat van haar behandeling kon geven. Nu wij een paar maanden verder zijn, merk ik eigenlijk nu pas de veranderingen op die er toch plaats hebben gevonden. En ik denk nu toch dat die NEI behandeling daarvoor verantwoordelijk is geweest. 

Want inmiddels is het mij eindelijk duidelijk geworden wat het is wat ik te bieden zou hebben. Ik weet inmiddels ook (wel dankzij een brainstormsessie met iemand anders) wat mijn doelgroep is. En inmiddels met de hulp van een copy writer ben ik bezig om teksten te schrijven om daadwerkelijk te gaan beginnen om mijn bedrijf neer te gaan zetten voor het publiek. Ik heb toch echt het vermoeden dat dit allemaal te danken is aan die ene NEI sessie dat dit nu eindelijk op gang begint te komen. Ik merk dat datgene wat mij altijd tegenhield bijna helemaal verdwenen is. Wellicht zal ik altijd wel iets van aarzeling houden, maar dat verlammende gevoel lijkt nu eindelijk weg te zijn. Dus erg dankbaar voor haar sessie.  

Hanneke

Beste Marit, ik ken je nu al een tijdje en heb bewondering en respect voor je levenswijsheid en diepe inzichten. Maar ook vanwege je “vakkennis”! Je haalt de kracht in de mensen weer naar boven én het werkt! En het blijft doorwerken……..Blij dat ik een aantal sessies bij je heb mogen volgen en dat je mijn partner al zo’n eind op weg geholpen hebt, o.a ook met zijn chronische slapeloosheid. Wat geen arts nog voor elkaar heeft kunnen krijgen lukt bij jou wel! Ook in mijn omgeving ervaar ik niets dan positiviteit over jouw behandelingen. Ik kan iedereen jou als hypno therapeut aanbevelen en dat blijf ik ook zeker doen. Mensen komen bij jou weer in hun kracht te staan. Ook de digitale sessies (NEI) via Zoom in de lockdown periode werken geweldig door. Je hebt mijn partner pas geleden ook op afstand met een foto behandeld. Ook dit was direct positief merkbaar. Dank je wel, lieve groet van Wilma

Marit heeft mij enorm op weg geholpen in een periode waarin ik zoekende was naar mijzelf en met veel oude pijn rondliep. Hierdoor blokkeerde ik en liep ik vast in het leven. Middels haar sessies vond ik antwoorden en rust van binnen. Ik ben mijzelf meer gaan begrijpen, onzekerheden verdwenen naar de achtergrond en ik ben weer in mijzelf gaan geloven. Vond weer de moed om mijn doelen in het leven na te streven.

Na een sessie ging ik altijd met een “opgeruimd” en fris gevoel weg, wat erg fijn aanvoelde.

Hier ben ik haar dankbaar voor.

C.