Wie ben ik …

Mijn naam is Marit de Kruyf (1967). Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben 2 prachtige dochters.

Marit de Kruyf

Ik ben bijna 30 jaar werkzaam geweest in de zorg als verpleegkundige. De laatste 18 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt op de couveuse afdeling.

Mijn hele leven heb ik me behoorlijk belemmerd gevoeld door mijn verlegenheid. Ik heb altijd gedacht dat dit mijn ‘aard’ dan wel zal zijn, ik ben al heel jong begonnen om mezelf weg te cijferen.

Als 3-jarig meisje was ik een echte durfal, ik rende de straat over om mijn 2 jaar oudere broer te ‘redden’ van een paar nog oudere belagers.
Daarna is mijn verlegenheid pas ontstaan, ik ben er dus niet mee geboren, het is toen geïnstalleerd door mijn onderbewustzijn ter bescherming. Misschien wel om ervoor te waken dat ik zomaar een straat oversteek, dat is namelijk heel gevaarlijk.

Helaas ben ik deze verlegenheid en onzekerheid heel goed gaan ontwikkelen, ik werd er super goed in. Ik kroop geregeld in mijn schulp en keek eerst de kat uit de boom voordat ik iets zei, het maakte niet uit waar ik was.
Ook overwoog ik altijd of ik uiteindelijk iets zou gaan zeggen of niet. Ik was me volledig aan het wegcijferen.

Na de basisschool ben ik wel aan mezelf gaan werken, bij iedere nieuwe opleiding ging ik een verbeterde versie van mezelf laten zien.
Dit hielp wel maar diep van binnen voelde ik me toch nog erg verlegen en timide.
Ik bleef in bepaalde gedragingen vastzitten. Ik bleef mezelf veilig op de achtergrond houden, ik was er volledig van overtuigd dat de situatie die ik om me heen had gebouwd de waarheid was.

Tegenwoordig weet ik dat ik het mezelf wijs heb gemaakt dat die verlegenheid bij me hoorde. Nu weet ik dat ik mezelf een slachtofferrol heb aangemeten, mezelf heb weggecijferd op ieder vlak, ik ben volledig gaan geloven dat ik niet goed genoeg was om mee om te gaan. Ik ben er volledig in gaan geloven dat ik werd gepest en daardoor ben ik mezelf heel zielig gaan vinden. Mijn gedachten zijn hiermee met me op de loop gegaan.

Gelukkig is het tij gekeerd.
Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan waarbij ik aan mezelf heb kunnen werken.
Ik ben in gaan zien dat mijn perceptie heel anders was. Door alle nieuwe tools die ik heb kon ik de emoties eraf halen, dit gaf rust en inzicht. Nu kan ik op een heel andere manier terugkijken naar mijn jongere ik. Ik ben niet meer mijn jongere verlegen ik. Ik ben uitgegroeid tot een volwassen vrouw die een positieve kijk op het leven heeft. Ik geniet van het leven en leef mijn droomleven. Ik mag er zijn en ik ben het waard om vooraan te staan.

Zou jij ook je perceptie willen veranderen en een fijnere kijk op de wereld terugkrijgen?
Het is allemaal mogelijk, ieder vlak in je leven kan fijn en gelukkig worden.
Alle klachten kunnen verholpen worden als jij weer met de juiste perceptie in de wereld staat.

Ook jij kan uit je slachtofferrol stappen, stoppen met jezelf wegcijferen. Je bent het waard!
Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend een GRATIS inzichtsessie aan.