Voedingssupplementen

We weten allemaal dat voeding belangrijk is voor ons lichaam en voor ons welzijn.

Helaas is goede voeding tot je nemen tegenwoordig een behoorlijke uitdaging. Onze voeding is namelijk behoorlijk verarmt.

Als je aan de dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen wil komen zal je minstens 1 kilo fruit en 1 kilo groenten nodig hebben.
Dat is dus eigenlijk onmogelijk.

Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden.

Een tijd geleden had ik een kaakontsteking, als hypnotherapeut en NEI coach heb ik natuurlijk de middelen om aan mezelf te werken.

Dat werkte best goed, iedere dag werd de ontsteking kleiner en na 2 weken, net voordat ik naar de tandarts moest – was de ontsteking weg. Ik was daar dus heel tevreden over.

Helaas kwam de ontsteking een dag later weer terug.
Natuurlijk ben ik daarover gaan nadenken, wat wilde mijn lichaam – ofwel mijn onderbewustzijn(o.b.) mij vertellen?

Ik had voedingssupplementen besteld die ik wilde gaan aanbieden als ondersteuning bij mijn online training van de virtuele maagband.

Normaal gesproken komt zo’n bestelling een paar dagen later al aan, in mijn geval duurde het een week. De dag nadat ik bij de tandarts was geweest en mijn ontsteking helaas weer verscheen ben ik gestart met de voedingssupplementen.

Ik merkte al heel snel dat ik lekkerder sliep, voorheen werd ik een paar keer per nacht wakker maar nu sliep ik de gehele nacht door en ik werd ’s ochtends veel uitgeruster wakker.

Na 3 dagen was ook mijn kaakontsteking weg!!! Zo fijn! Zonder antibioticakuur is mijn kaakontsteking volledig verdwenen.
Toen wist ik ook wat mijn o.b. mij wilde vertellen, ik heb voedingssupplementen nodig.

Mijn lichaam heeft meer ondersteuning nodig dan ik uit voeding kan halen.

Daarnaast mag ik hier ook rekening mee houden als ik mensen begeleid en coach om weer lekker in hun vel te komen zitten.

Ik kan ze heel goed helpen maar als je niet voldoende vitamines en mineralen in je lichaam stopt werkt de coaching maar een korte te tijd.

Onbewust hebben veel mensen roofbouw gepleegd op hun lichaam. Daarom is het ook van belang om jezelf de aanvulling die je nodig hebt te gunnen.

Je bent het waard om goede producten te gebruiken waardoor je volledig goed in je vel zit en je weer geweldig kan functioneren.

https://ww1.lifeplus.com/maritdekruyf/nl/nl/web-page/our-company