Op zoek naar samen

Ben jij eenzaam? Voel jij je alleen?
Ben je op zoek naar mensen om samen iets mee te ondernemen maar lukt dat niet?

Doe dan mee met de Op zoek naar samen training die maandag 10  september start.

Mogelijk heb je voor jezelf bepaald dat jij verlegen bent, introvert bent, weinig lef hebt of wat je ook maar in je hoofd hebt gehaald.
Zoals ik het zeg ja, je hebt het zelf in je hoofd gehaald of iemand heeft het je aangepraat en jij bent het gaan geloven. Denk daar maar eens rustig over na.

Veel mensen hebben de neiging erin te berusten dat ze nu eenmaal niets durven te ondernemen omdat ze bijvoorbeeld verlegen zijn. Of ze denken dat andere mensen het niet leuk vinden om met ze op te trekken……ze tot last zijn.
Maar heb je dat wel eens nagevraagd of denk je dat gewoon.
De meeste problemen in een mensenleven ontstaan door aannames.
In je hoofd bedenk je dat iemand vast niet op jou zit te wachten……maar is dat echt zo?

In deze training krijg je geweldige inzichten en tools om je belemmerende overtuigingen los te laten, want daar ben je heel goed in geworden, je bent volledig gaan geloven wat er in je hoofd opkomt.

Gedurende 4 weken krijg je in een geheime facebook groep 1 op 1 coaching. Je krijgt mooie inzichten, tips en tools om je leven weer te laten sprankelen, jou weer te laten genieten. Alleen leden kunnen de berichten lezen en je kan het gewoon heerlijk vanuit je eigen woonomgeving doen op het moment van de dag die jou het beste uitkomt.

Iedereen krijgt voldoende tijd om alle opdrachten te doen, de groep blijft altijd nog wel enkele weken open, ook voor vragen.
Aan het eind van de training is een live Q en A waar je vragen kwijt kan die je niet in de groep wilde stellen. Deze vragen worden anoniem beantwoord.

Kies nu voor jezelf en investeer € 97,- in jezelf zodat je leven weer meer kleur krijgt en jij weer met volle teugen kan gaan genieten.

Klik hier om bij de betaallink te komen en word lid van de facebook groep.