Virtuele maagband training

Wil jij graag afvallen?
Heb je wel eens gehoord van de virtuele maagband?
Ben je nu wel eens klaar met diëten maar wil je toch graag afvallen?

Het is mogelijk! Echt waar! Maandag 6 aug start de virtuele maagband training.
Deze training is een combinatie van hypnotherapie en mindset coaching.

Veel mensen vinden hypnose spannend klinken, het is echter niet spannend.
Heb je wel eens een geleide meditatie meegemaakt? Nou, daar lijkt het op.
Hypnose is luisteren naar mij met je ogen dicht.
Ik zorg dat je in de juiste trance komt waardoor je onderbewuste deel wordt aangesproken.
Jij weet zelf namelijk prima dat je wil afvallen, maar je onderbewuste weet het niet. Integendeel, je onderbewuste heeft er juist voor gezorgd dat jij stevig in je schoenen staat, tegen een stootje kan en niet gelijk omver geblazen wordt door je omgeving.

Dit is geen dieet. Wel zijn er 8 regels, als je met de challenge hebt meegedaan dan ken je ze al, anders krijg je die in het begin van de training te horen. Als je erg nieuwsgierig bent kan je ze ook op mijn site vinden bij de virtuele maagband.

Om meerdere mensen te kunnen helpen ben ik deze online training gestart, veel stevige mensen voelen zich namelijk niet zo fijn, hebben een laag zelfbeeld en zijn onzeker, niet allemaal natuurlijk. Maar te dik /stevig zijn en het ook toegeven is voor veel mensen een dingetje. Ik begrijp dat best en het is niet erg. Op deze manier kan ik mensen helpen terwijl ze lekker thuis in hun eigen vertrouwde omgeving zitten. Alles wordt aangepakt, ook je zelfbeeld, zelfvertrouwen, alles waar jij aan zou willen werken!

Gedurende 8 weken krijg je een intensieve training op alle doordeweekse dagen. In het weekend is het pauze, dan kan je -indien nodig- nog aan de opdrachten doorwerken.
Je krijgt in de eerste week de maagband aangemeten, online. Je krijgt 1 op 1 coaching in een geheime facebook groep waarin je alles kan vragen en altijd feedback krijgt. Je zal veel inzichten krijgen waarom jij niet kan stoppen met snoepen en/of snaaien en je krijgt veel tips en tools om hiermee wel te kunnen stoppen. Alleen leden kunnen de berichten lezen, super veilig dus.

Na de eerste 8 weken ga je verhuizen naar een andere facebook groep waarin je nog steeds je vragen kan stellen en waarin je de laatste ondersteunende hypnotherapie krijgt. Deze blijft ook in ieder geval 8 weken open zodat je ruim de tijd hebt om alle opdrachten te doen.

Wil jij nu eindelijk van dat overgewicht af en weer lekker in je vel zitten en niet steeds een vreetbui krijgen doordat je niet blij bent? Kies dan nu voor jezelf! Je bent het waard!

Jouw investering is € 397,-. Klik hier op de betaallink en word lid van de facebook groep.