Online trainingen

Omdat er veel mensen zijn die zich opgelaten voelen door hun probleem of zich schamen om hun probleem aan een hulpverlener uit te leggen, ben ik gestart met online trainingen.
Er zijn trainingen en challenges, de challenges zijn gratis.

Natuurlijk wil ik wel benoemen dat je bij NEI (neuro emotionele integratie) en/ of bij hypnotherapie niet precies hoeft uit te leggen wat je probleem is. Je hoeft alles niet nogmaals te doorleven.

Om mensen die het toch lastig vinden om hun probleem – voor hun gevoel – aan een vreemde voor te leggen is er de mogelijkheid om een online training te volgen. Natuurlijk kan de afstand naar mijn praktijk ook een obstakel zijn maar er bestaat ook de mogelijkheid om ‘op afstand’ een sessie te hebben (zie tarieven).

Alle online trainingen worden in een facebook groep gedaan.
Het is dus handig als je op facebook zit.
Het is altijd een geheime groep, dat houdt in dat alleen deelnemers ( dus mensen die gelijksoortige problemen hebben) hierin kunnen meelezen.

Iedere dag komt er een kort filmpje in de groep gehangen met uitleg en een opdracht.
Je kan zelf beslissen wanneer je die opdracht doet.
De meeste trainingen duren 4 weken, door de weeks komen de filmpjes met de opdrachten, in het weekend is er rust maar heb je ook extra ruimte om opdrachten uit te werken.

De groep blijft altijd nog wel een paar weken nadat de opdrachten zijn afgelopen open, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om alle opdrachten te doen.

Gedurende de training word je 1 op 1 gecoacht door mij. Je mag altijd vragen stellen als het niet duidelijk is. Indien nodig kom ik live in de groep voor extra coaching.
Als je de uitwerking van je opdracht in de groep zet zal jouw verbeteringsproces sneller gaan en krijg je van mij feedback en ondersteuning.
Dit weet ik uit ervaring. Aan het eind van iedere training of challenge is er een live Q en A, de vraag mag je dan naar mij mailen om vragen te beantwoorden die je niet in de groep wilde vragen, deze wordt anoniem beantwoord.