Paramedisch natuurkundig therapeut

Als paramedisch natuurkundig therapeut werk ik multidisciplinair.

Dat houdt in dat ik verschillende methodes en technieken tot mijn beschikking heb om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarvoor heb ik precies de juiste tools ter beschikking en kan ik iedere keer de meest geschikte techniek inzetten waardoor het meest haalbare resultaat zal worden behaald.

In mijn praktijk werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes:

Energie: 

Alles is energie. Middels NEI-coaching help ik je blokkades te laten verdwijnen, deze zijn vaak ontstaan door niet verwerkte emoties. Als deze blokkades zijn verdwenen zal je systeem weer in balans raken en jij weer in flow. Alleen al door contact met mij krijg je mooie inzichten waar je wat aan hebt.

Prikkeloverdracht:

Door een hypnotherapie sessie zal het genezingsproces in gang gezet worden omdat het onderbewuste wordt aangestuurd. Met NEI coaching worden blokkades weggehaald. In combinatie met mindset coaching krijg je mooie inzichten en zie je nieuwe mogelijkheden.

Drainage:

Alles is in beweging gezet door de diverse behandelingen en therapievormen die ik toepas. Blokkades verdwijnen en je lichaam kan de natuurlijke processen weer volop benutten om te herstellen.

Voeding:

Je krijgt mentale voeding, negatieve overtuigingen die je in de loop van het leven hebt opgedaan kan ik middels NEI-, mindset coaching en hypnotherapie weer ombuigen. Hierdoor gaat de opname in het systeem weer beter en zullen gerelateerde klachten verdwijnen. Maar ook de vertering van voedsel gaat beter na mijn sessies.
Je zal je in alle opzichten fijner en meer ontspannen voelen na de sessie.

Psyche:

Door alle therapievormen die ik toepas zal jij de  belemmerende overtuigingen loslaten die jij je eigen hebt gemaakt in de loop van je leven. Negatieve gevoelens zullen naar de achtergrond verdwijnen terwijl alle positieve gevoelens zullen worden versterkt zodat je meer positieve gevoelens krijgt en dit zal je genezingsproces ten goede komen.