Wie ben ik …

Met hypnotherapie en NEI help ik mensen van hun probleem af!
Mijn naam is Marit de Kruyf (’67), ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Marit de Kruyf

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in de zorg waarvan de laatste 18 jaar op de couveuse afdeling. Verzorgen en mensen helpen zit me min of meer in het bloed.
Momenteel werk ik in de kinder- en de ouderenthuiszorg, super leuk.

Doordat ik in de zorg werkzaam ben ken ik het fenomeen psychosomatische aandoeningen.
Dit houdt in dat iemand die geestelijk ‘in de knoei’ zit lichamelijke klachten kan krijgen.

Enige tijd geleden had ik een informatie avond over pijn in het ziekenhuis waar ik werkzaam ben. Daar werd iemand geopereerd zonder verdoving. Deze man had zichzelf in hypnose gebracht en had geen pijn ervaring, onvoorstelbaar vond ik dat.

Mijn interesse was gewekt en ik ging er informatie over zoeken.
Het is echt ongelooflijk waar een natuurgeneeskundige hypnotherapeut toe in staat is, meestal is het probleem al in drie sessie verholpen. Het is bijzonder dat het onderbewustzijn zo positief beïnvloedbaar is.

Ondertussen heb ik meerdere opleidingen gevolgd waardoor ik een breed aantal tools heb gekregen om mensen met hun problemen te kunnen helpen. Naast de opleiding tot natuurgeneeskundige hypnotherapeut heb ik ook kindercoaching gedaan en NEI, er kunnen zoveel mensen op deze manier geholpen worden.
Tijdens deze opleidingen heb ik zoveel diverse technieken geleerd dat ik vrijwel alle klachten die iemand maar kan hebben kan verhelpen. Zelfs mensen die hypnose zo eng blijven vinden ondanks mijn uitleg kan ik helpen met technieken waarbij ze gewoon hun ogen open kunnen houden. Met NEI heb je ook gewoon de ogen open.

Deze opleidingen hebben me duidelijk gemaakt dat ik niet alleen in het ziekenhuis moet blijven werken. Het is belangrijk dat ik ook vanuit mijn eigen praktijk mensen ga helpen om beter te worden, zodat ze goed in hun vel komen te zitten en weer prima zullen gaan functioneren.

Dat is mijn nieuwe levensmotto, nog meer mensen helpen weer op een gezonde en fijne manier te functioneren in het dagelijks leven. Mijn doelgroep daarbij is :
Ouders met hun schoolgaande kinderen.