Wie ben ik …

Mijn naam is Marit de Kruyf (’67). Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben 2 prachtige dochters.

Marit de Kruyf

Ik ben bijna 30 jaar werkzaam geweest in de zorg als verpleegkundige. De laatste 18 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt op de couveuse afdeling.

Mijn hele leven heb ik me behoorlijk belemmerd gevoeld door mijn verlegenheid. Ik heb altijd gedacht dat dit mijn ‘aard’ dan wel zal zijn.
Sinds een aantal jaar weet ik dat dat onzin is.

Als 3-jarig meisje was ik namelijk een echte durfal, ik rende de straat over om mijn 2 jaar oudere broer te ‘redden’ van een paar nog oudere belagers.
Pas een paar jaar later is mijn verlegenheid ontstaan, ik ben er dus niet mee geboren, het is toen geïnstalleerd door mijn onderbewustzijn ter bescherming. Vervolgens heb ik het mezelf volledig eigen gemaakt.

Ondertussen ben ik wel aan mezelf gaan werken, bij iedere nieuwe opleiding ging ik een verbeterde versie van mezelf laten zien.
Dit hielp wel maar diep van binnen voelde ik me toch nog erg verlegen en timide.
Ik bleef in bepaalde gedragingen vast zitten. Ik bleef geloven in de belemmerende overtuigingen, ik was er volledig van overtuigd dat de situatie die ik om me heen had gebouwd de waarheid was.

Tegenwoordig weet ik dat ik het mezelf wijs heb gemaakt dat die verlegenheid bij me hoorde. Nu weet ik dat ik mezelf een slachtofferrol heb aangemeten, ik ben volledig gaan geloven dat ik niet goed genoeg was om mee om te gaan. Ik ben er volledig in gaan geloven dat ik werd gepest en daardoor ben ik mezelf heel zielig gaan vinden. Mijn gedachten zijn hiermee met me op de loop gegaan, ik ben het volledig gaan geloven.

Gelukkig is het tij gekeerd.
Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan waarbij ik aan mezelf heb kunnen werken.
Ik ben in gaan zien dat mijn perceptie heel anders was. Door alle nieuwe tools die ik heb kon ik de emoties eraf halen, dit gaf rust en inzicht. Nu kan ik op een heel andere manier terugkijken naar mijn jongere ik. Ik ben niet meer mijn jongere verlegen ik. Ik ben uitgegroeid tot een volwassen vrouw die een positieve kijk op het leven heeft. Ik geniet van het leven en leef mijn droomleven.

Zou jij ook je perceptie willen veranderen en een fijnere kijk op de wereld terugkrijgen?
Het is allemaal mogelijk, ieder vlak in je leven kan fijn en gelukkig worden.
Alle klachten kunnen verholpen worden als jij weer met de juiste perceptie in de wereld staat.

Ook jij kan uit je slachtofferrol stappen, op ieder vlak.
Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend een GRATIS inzichtsessie aan.