Home

Klachten en problemen verhelpen, is het echt mogelijk?

Ben jij er nog steeds van overtuigd dat het leven je overkomt? Geloof jij dat toeval bestaat?

Vroeger geloofde ik dat ook. Ik was ervan overtuigd dat iedereen alles kon, alleen ik niet. Ik was ervan overtuigd dat ik niet belangrijk was. Ik was ervan overtuigd dat ik verlegen was en dat altijd zou moeten blijven, ermee moest leren leven. Ik heb mezelf volledig weggecijferd, zover dat ik letterlijk niet gezien werd.

Tegenwoordig gebeurt dat gelukkig niet meer. Ik weet dat ik mijn leven zelf in de hand heb. Dat ik er alleen zelf voor kan zorgen dat ik gelukkig ben, gezond blijf en een ruim inkomen heb. Alleen ikzelf ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk!

Zou je dat ook willen? Al je klachten laten verdwijnen en je gelukkig en blij voelen, voor altijd? Klachten die je hebt laten verdwijnen en niet meer terug laten komen? Inzichten en tools krijgen om problemen in de toekomst zelf te verhelpen of te voorkomen?

Het is echt mogelijk! Kies voor jezelf, zet jezelf op nummer 1 en het eerste deel is al gelukt. Stop met die bescheidenheid die je als kind hebt geleerd! Zijn er nog meer hobbels te overwinnen trek dan aan de bel, het is nog niet te laat.
Heb je een lichamelijke klacht? Kijk dan op mijn blog of deze ertussen staat. Je kan heel veel zelf doen om het te verbeteren. Vraag anders een GRATIS en vrijblijvende inzichtsessie aan (telefonisch), daarin licht ik toe waardoor je probleem of klacht is ontstaan.

Wil je graag afvallen en heb je al vele pogingen gedaan maar krijg je het maar niet blijvend voor elkaar? Met de virtuele maagband kan iedereen blijvend afvallen, onderliggende problemen worden ook aangepakt.

Is er schaamte voor een probleem dat je hebt? Zelfs zonder dat je het probleem vertelt kan ik je helpen. Dat is het mooie van hypnotherapie en NEI.

Heb je een huilbaby of weet je geen raad met het gedrag van je kind?
Heb je het idee dat je kind na vaccinatie zich anders gedraagt? Dit kan duiden op vaccinatieschade en kan met NEI weggehaald worden.
Wil je graag zwanger worden maar lukt het niet? We gaan samen op zoek naar de blokkade.

Je bent nu op de juiste plek aangekomen.
Door middel van hypnotherapie, NLP en NEI– en Mindset coaching kan ik er voor zorgen dat je weer helemaal weet wat je met je leven wil en zullen er positieve veranderingen in je leven plaatsvinden.
Je krijgt weer rust en ruimte in je hoofd, je leert weer luisteren naar je lichaam en naar je hart, naar wat jij echt diep van binnen graag wil, waar jij blij van wordt.

Ik doe altijd mijn uiterste best om al je problemen op te lossen, dat is mijn missie.
Het probleem wordt met wortel en al geëlimineerd zodat het niet meer terug komt.

Heb je een probleem? Neem dan nu de juiste beslissing en maak een afspraak!

Voorbeelden waarbij hypnotherapie, NLP en NEI – en Mindset coaching helpt:

Afvallen, burn-out, onverwerkte trauma’s, allergieën, nachtmerries, slaapproblemen, faalangst, buikpijn, stress, migraine, examenvrees, concentratieproblemen huilbaby’s en zelfs vage klachten zonder aanwijsbare oorzaak.
Wil je graag zwanger worden en lukt het niet, ik zoek uit welke blokkades dit tegenhouden en ga ze wegnemen.

Neem vrijblijvend contact op voor een GRATIS (telefonische) inzichtsessie! Jij bent het waard om je droomleven te leven!