Home

Ben je oververmoeid en wil je er graag vanaf?

Wil je dat er iets verandert in je leven maar weet je niet hoe?

Ben je de weg kwijt geraakt en wil je weer volledig in je kracht komen?

Wil je graag afvallen en heb je al vele pogingen gedaan maar krijg je het maar niet blijvend voor elkaar? Met de virtuele maagband kan iedereen blijvend afvallen, onderliggende problemen worden ook aangepakt.

Is er schaamte voor een probleem dat je hebt? Zelfs zonder dat je het probleem vertelt kan ik je helpen. Dat is het mooie van hypnotherapie.

Heb je een huilbaby of weet je geen raad met het gedrag van je kind?
Wil je graag zwanger worden maar lukt het niet? We gaan samen op zoek naar de blokkade.

Veel vrouwen kennen het gevoel wel, van hen wordt verwacht dat ze alle ballen in de lucht houden. Een carrière, het huishouden, als er kinderen zijn, de zorg voor hen, de oppas coördineren, bij jonge kinderen nog gebroken nachten. Veel projecten komen op het bordje van de vrouw terecht of ze nemen het gewoon op zich omdat ze verwachten dat het zo hoort.

Door al dat zorgen en werken op verschillende plekken raas je maar door, je vergeet hoe het is om te ontspannen, je blijft vaak ook heel druk in je hoofd omdat er verwacht wordt dat je niets vergeet. Doodvermoeiend, eigenlijk heb je een time-out nodig maar je weet niet hoe.

Je bent nu op de juiste plek aangekomen.
Door middel van hypnotherapie, NLP en NEI– en Mindset coaching kan ik er voor zorgen dat je weer helemaal weet wat je met je leven wil en zullen er positieve veranderingen in je leven plaatsvinden.
Je krijgt weer rust en ruimte in je hoofd, je leert weer luisteren naar je lichaam en naar je hart, naar wat jij echt diep van binnen graag wil.

Ik doe altijd mijn uiterste best om al je problemen op te lossen, dat is mijn missie.
Het probleem wordt met wortel en al geëlimineerd zodat het niet meer terug komt.

Heb je een probleem? Neem dan nu de juiste beslissing en maak een afspraak!

Voorbeelden waarbij hypnotherapie, NLP en NEI – en Mindset coaching helpt:

Afvallen, burn-out, onverwerkte trauma’s, allergieën, nachtmerries, slaapproblemen, faalangst, buikpijn, stress, migraine, examenvrees, concentratieproblemen huilbaby’s en zelfs vage klachten zonder aanwijsbare oorzaak.
Wil je graag zwanger worden en lukt het niet, alle blokkades die het tegen kunnen houden worden weggenomen. Leef je droomleven!